Di handap mangrupakeun ngaran-ngaran kampung adat nu aya di Jawa Barat, iwal ti?

Di handap mangrupakeun ngaran-ngaran kampung adat nu aya di Jawa Barat, iwal ti?

  1. Kampung adat Ciptagelar
  2. Kampung adat Naga
  3. Kampung adat Mahmud
  4. Kampung adat Cirebon
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. Kampung adat Cirebon.

Dilansir dari Ensiklopedia, di handap mangrupakeun ngaran-ngaran kampung adat nu aya di jawa barat, iwal ti kampung adat cirebon.

Leave a Comment