Gatekna tembang dolanan ing ngisor iki!GETHUK Sore-sore padhang bulan, Ayo kanca padha dolanan, Rene-rene bebarengan, Rame-rame, e dha gegojegan Kae-kae rembulane, Yen disawang kok ngawe-awe, Kaya-kaya ngelingake, Kanca-kanca aja turu sore-sore Reff:Gethuk asale soko telo, Mata ngantuk iku tambane apa Gethuk asale soko telo, Yen ra pethuk atine rada gejaLa ngono mas ojo-aja ngono, Kadung janji mas aku mengko gelo Purwakanthi kang runtut swarane diarani purwakanthi guru swara. Tembang ing dhuwur migunakake purwakanthi guru swara. Perangan kang nuduhake purwakanthi guru swara, yaiku … Kae kae rembulane, yen disawang kok ngawe-awe?

Gatekna tembang dolanan ing ngisor iki!GETHUK Sore-sore padhang bulan, Ayo kanca padha dolanan, Rene-rene bebarengan, Rame-rame, e dha gegojegan Kae-kae rembulane, Yen disawang kok ngawe-awe, Kaya-kaya ngelingake, Kanca-kanca aja turu sore-sore Reff:Gethuk asale soko telo, Mata ngantuk iku tambane apa Gethuk asale soko telo, Yen ra pethuk atine rada gejaLa ngono mas ojo-aja ngono, Kadung janji mas aku mengko gelo Purwakanthi kang runtut swarane diarani purwakanthi guru swara. Tembang ing dhuwur migunakake purwakanthi guru swara. Perangan kang nuduhake purwakanthi guru swara, yaiku … Kae kae rembulane, yen disawang kok ngawe-awe?

  1. Bener
  2. Salah
  3. Semua jawaban benar
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Bener.

Dilansir dari Ensiklopedia, gatekna tembang dolanan ing ngisor iki!gethuk sore-sore padhang bulan, ayo kanca padha dolanan, rene-rene bebarengan, rame-rame, e dha gegojegan kae-kae rembulane, yen disawang kok ngawe-awe, kaya-kaya ngelingake, kanca-kanca aja turu sore-sore reff:gethuk asale soko telo, mata ngantuk iku tambane apa gethuk asale soko telo, yen ra pethuk atine rada gejala ngono mas ojo-aja ngono, kadung janji mas aku mengko gelo purwakanthi kang runtut swarane diarani purwakanthi guru swara. tembang ing dhuwur migunakake purwakanthi guru swara. perangan kang nuduhake purwakanthi guru swara, yaiku … kae kae rembulane, yen disawang kok ngawe-awe bener.

Leave a Comment