Routine tak pangan!Ater ater sing ono ing tembung dakpangan jenenge?

temakuis-postingan

Routine tak pangan!Ater ater sing ono ing tembung dakpangan jenenge?

  1. HANUSWARA
  2. TRIPURUSA
  3. BANGUNDESA
  4. WANDA
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. TRIPURUSA.

Dilansir dari Ensiklopedia, routine tak pangan!ater ater sing ono ing tembung dakpangan jenenge tripurusa.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *