Tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.Kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta?

Tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.Kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta?

  1. dasar
  2. dadasar
  3. dasaran
  4. ngadasar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. dadasar.

Dilansir dari Ensiklopedia, tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta dadasar.

Leave a Comment